Soha nem volt még ilyen szép!

2017.12.11. 13:30

Sokan összefogtak Kápolnásnyéken, hogy méltó módon várják az ünnepeket

Az eddigi évek, sőt évtizedek távlatában sem volt ennyire feldíszített és kivilágított a település, mint az idei esztendőben. Sokan a helyiek által készített alkotások csodájára járnak.

Istvánovits Renáta/S. Töttő Rita

A rénszarvas este Fotó: IR

A környékbeli településekről érkeznek Kápolnásnyékre óvodáscsoportok, gyermekek, hogy megcsodálják a helyiek által alkotott dekorációkat. Minden évben szalmaépítményekkel örvendeztetik meg őket.

Idén karácsonyra hóembert építettek szalmából, a Mikulás hintón járta körbe a falut, és csomagot osztott a gyermekeknek – mint kiderült, több mint ötszázat! A körforgalomban és a felújított központban hatalmas kivilágított fenyő várja a járókelőket, mellé pedig Ruldolf és Táltos rénszarvasokat helyezték, akik egy szánt húznak, melybe a gyermekek akár szüleikkel is beülhetnek.

A rénszarvas este Fotó: IR

Az óvodáscsoportok és az óvónénijük által készített kedves kompozíciók a hivatal előtti részen láthatóak. E csodás alkotások létejöttében aktív helyiek, illetve Podhorszki István polgármester és Farkas Károly alpolgármester segítettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában