Együtt sportoltak

2017.11.21. 14:30

Lezajlottak a hétindító programok a gyermekvédelmi napokon

A Fejér Megyei Gyermekvédelmi Napok első napját tartották tegnap 9 és 13 óra között a Videoton Oktatási Központ Sportcsarnokában.

Szanyi- Nagy Judit

Fotó: Koppán Viktor

A témához kapcsolódó, szokványosnak nem igazán mondható helyszínt az első nap tematikája indokolta: a gyermekek napja.

Ez a hétindító program egy sportos napot, a szabadidő hasznos eltöltését foglalta magában, s az egészséges életmódra nevelést szolgálta, az egészséges életmódhoz való gyermeki jogon belül.

Mindenki jól érezte magát a versenyeken
Fotós: Koppán Viktor

A szórakoztató programot egy kispályás gyermekvédelmi vándorkupa-bajnokság e-lőzte meg, amelynek az eredményeit tegnap hirdették ki. A kupagyőztes csapat – a hagyományokhoz híven – a Fejér Megyei Közgyűlés csapatával mérkőzött meg a helyszínen, lévén, a szociális intézmény egykori fenntartói jó kapcsolatot ápolnak a vezetőséggel és a gyermekekkel.

A sportos nap keretében sor- és váltóversenyeken is részt vehettek a fiatalok, akik Dégről, Előszállásról, Lepsényből, Martonvásárról, Mezőfalváról, Sárbogárdról, Székesfehérvárról és Velencéről érkeztek. A hatfős csapatok a nevelőszülői hálózat és egy Tolna megyei vendégcsapat tagjaival is versenyeztek az ügyességi feladatok során.

Fotós: Koppán Viktor

A napot Molnár Krisztián, a közgyűlés elnöke és Deresné Tanárki Mária intézményvezető nyitotta meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában