Jópofa

2024.03.13. 13:00

A fehérvári tűzoltók persze, hogy több tetőn jártak, mint a Mikulás! (videó)

Megyei tűzoltók nem először jelentkeznek humoros videóval a különféle közösségi média-felületeken. Most elmondják, milyen evidens kijelentések tehetők, ha az ember tűzoltónak áll. "Tűzoltó vagyok, persze, hogy..." Soroljuk!

Horváth-Buthy Lilla

Fotó: NAGY NORBERT

Több ízben számoltunk már be szellemes, humoros videókról, melyeket a tűzoltók osztanak meg rendszeresen Tiktokon, Facebookon és Instagramon. A teljesség igénye nélkül ilyen volt, amikor viccesen lealázták a Bentleyt a dunaújvárosiak. Százszázalékos bizonyságot nyert: a luxusautó simán elbújhat egy Rába mögött...

Vagy épp, mikor videón szemléltették, mekkora terhet cipel egy tűzoltó bevetéskor. Volt, hogy Székesfehérvár belvárosában "akcióztak" (Ribi Márk tűzoltó őrmester ötlete nyomán) a helyi tűzoltók: ökölpacsizva osztogattak apró ajándékokat a járókelőknek, amiért kivétel nélkül mosolyt kaptak vissza. 

Legújabb rövid videójukban a székesfehérvári hivatásosok brillíroznak egy olyan virális tartalommal, ami most trendinek számít, s számtalan verzióban fellelhető a közösségi média bugyraiban. (Anyuka vagyok, persze, hogy....; újságíró vagyok, persze, hogy...; magyarok vagyunk, persze, hogy...és így tovább)

 No, de kanyarodjunk vissza: tűzoltók, persze, hogy viccesek! Szerintük pedig ezek a megállapítások igazak rájuk leginkább:

"Tűzoltó vagyok, persze, hogy van egy nagy piros autónk!"

"Tűzoltó vagyok, persze, hogy lecsúszok a csövön!"

"Tűzoltó vagyok, persze, hogy elindulok 2 percen belül a daruval (is)."

"Tűzoltó vagyok, persze, hogy bemegyek az égő házba."

"Tűzoltó vagyok, persze, hogy több tetőn voltam, mint a Mikulás."

"Tűzoltó vagyok, persze, hogy nem félek a magasban."

"Tűzoltó vagyok, persze, hogy mindent szétfeszítek."

"Tűzoltó vagyok, persze, hogy mindenkinek ég a gyomra."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!