Móka

2023.09.22. 12:59

A dunaújvárosi tűzoltók viccesen lealázták a Bentley-t (videó)

Ahogy már több ízben is beszámoltunk róla, a katasztrófavédelmi igazgatóságok munkatársai rendszeresen osztanak meg humoros, kedves tartalmakat a közösségi felületeiken. Ezúttal a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók videóját mutatjuk be, amit a feltöltés óta már több mint tízezren megnéztek, csak az Instagramon.

Horváth-Buthy Lilla

Fotó: LI (archív)

Nem is olyan rég írtuk meg, hogy Székesfehérvár belvárosában "akcióztak" (Ribi Márk tűzoltó őrmester ötlete nyomán) a helyi tűzoltók: ökölpacsizva osztogattak apró ajándékokat a járókelőknek, amiért kivétel nélkül mosolyt kaptak vissza. Erről bővebben ide kattintva olvashatnak. 

Most dunaújvárosi tűzoltó-mókára bukkantunk a katasztrófavédelem hivatalos Instagram oldalán. Egy virális Bentley-reklám paródiáját csinálták meg. Jó, mondjuk ki megtrollkodták az eredeti tartalmat. Egyébként a paródiák terjednek futótűzként, hiszen az "alapművet" harckocsikkal már kigúnyolta az amerikai hadsereg, számos humorista, nagyon sok civil, saját, műanyaghatású, kopottas, poros, szóval teljesen hétköznapi járgányaikkal.

De mi adja az alapot? Egy orosz luxusautó-kereskedés irritálónak mondható új reklámja, amiben egy modell ASMR-videóként mutat be egy Bentley-t. Méghozzá úgy, hogy folyamatosan a márkanevet suttogja a mikrofonba, közben körmeivel kopogtatja a luxusautó, luxusfelületeit, lenyit, becsuk, beindít, indexel, mindezt a mikrofonnal, közvetlen közelről dokumentálva. Bentley....suttogja fáradhatatlanul. 

Ezúttal a Rába tűzoltóautót versenyeztették meg az említett felsőkategóriás csodaautóval...Ahogy írták: "kicsit nagyobb, kicsit pirosabb, de a miénk! És nekünk épp így a jó!"  A videót, aminek Ekker Balázs tűzoltó őrmester a főszereplője, itt megtekinthetik:

...és igen, szerintünk is sokkal menőbb a Rába!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában