Börgöndi tragédia

2023.09.12. 18:43

Hogyan került a tragédia helyszínére az autó?

– Az a terület nem a nézők számára kijelölt hely volt, a rendezvény színhelyétől nem vezet út oda. Ezért sem lehetséges, hogy egy polgárőr engedte volna arra a helyre a személyautót, ahol az kigyulladt a lezuhanó repülőgép miatt – mondta el a FEOL-nak Szilády Dezső, az Albatrosz Repülő Egyesület elnöke.

Tihanyi Tamás

Három fővárosi tűzoltó nézőként volt ott Börgöndön, ők is csatlakoztak a fehérváriakhoz

Fotó: Fehérvári Tűzoltó Egyesület

– Az Albatrosz Repülő Egyesület szeretne köszönetet mondani a vasárnapi repülőkatasztrófa során a mentésben résztvevőknek – folytatta az egyesület elnöke. – A mentők egy percen belül a helyszínre érkeztek, a tűzoltók két-három perc elteltével értek oda. A Magyar Honvédség katonái, akik részt vettek a programban, azonnal a helyszínre siettek és segítettek. A később érkező hivatásos városi tűzoltóknak is köszönjük a szakszerű munkát, de a polgárőröknek is hálával tartozunk, akik biztosították a látogatók távozását. Az egyesület tagsága imádkozik a sérültek mielőbbi felépüléséért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!