Börgöndi tragédia

2023.10.19. 12:49

Jó hírek a börgöndi repülőgép tragédia sérültjeiről!

Végre hosszú hallgatás után jó hírek érkeztek a börgöndi repülőgép tragédia áldozatairól: a teljes gyógyulás ugyan még messze van, de már mindannyian otthon vannak.

S. Töttő Rita

Fotó: Fehér Gábor / FMH Archív

Ahogy arról az országban elsőként beszámoltunk aznap, egy repülőgép zuhant a földre a börgöndi repülőnapon. A gép fedélzetén ülő két pilóta életét vesztette, a család pedig, amelynek közelében a földre zuhant a repülő, súlyos égési sérüléseket szenvedett.

Hosszú kórházi kezelésre kényszerültek a sérültek, egy édesanya, egy édesapa és két gyermek közül egy 9 éves kislány. Majd pedig egy ideig nem lehetett róluk hallani, most azonban a Bors kiderítette: hazaengedték a kórházból a balesetben sérülteket. Vagyis szerencsére az életveszélyen mindannyian túl vannak! Karádi otthonukban gyógyulnak a sérültek, ám az édesapa elárulta: a tragédia élményei mélyen élnek bennük. A sajtóértesülések szerint a kislányra még műtétek sora vár, ám fontos támasza most testvére, aki könnyebb sérüléseket szenvedett a balesetben, mert édesapja saját testével tudta védeni őt a tűztől.

A szülők természetesen még otthon vannak, az édesapa teherautósofőrként, az édesanya a postán dolgozott a balesetet megelőző időszakban. A karádiak egy emberként állnak mellettük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában