Piros lámpán át

2023.07.18. 13:38

Több sofőr is figyelmen kívül hagyta a tilos jelzést

Feol.hu

Forrás: police.hu

A Móri Rendőrkapitányság munkatársai rendszeres drónos ellenőrzésekkel, határozott, következetes intézkedésekkel igyekeznek elősegíteni a közúti balesetek számának csökkenését és visszaszorítani a kiemelt közlekedési szabályszegéseket.  A 2023. július 18-án délelőtt Mór illetékességi területén megtartott közlekedésbiztonság javítását célzó akció célja ezúttal a tilos jelzésen áthaladó járművezetők kiszűrése volt. Az ellenőrzés alkalmával az egyenruhások három szabályszegő gépjárművezetővel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki, további két sofőr ellen feljelentéssel éltek.

Ne feledjék, hogy a közlekedésbiztonság javítása közös érdek! A szabálytalanság következménye akár súlyos, vagy végzetes kimenetelű közlekedési baleset is lehet, amelynek következményeit nem lehet utólag megváltoztatni, ezért ne veszélyeztessék saját magukat, utasaikat, közlekedő partnereiket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!