Beleboxolt, feljelentették

2023.07.10. 19:00

Rendőrért kiált a polgármester, hogy megfékezze a rongálást

Kiderült, hogy még két napig sem bírja az alumínium bádog csapadékvíz elvezető ma faluban, ugyanis amint kicseréli az önkormányzat, azt azonnal újra tökre teszi valaki.

Palocsai Jenő

Fotó: Önkormányzat

Múlt héten csütörtökön megújult az ereszhez kapcsolódó cső, konkrétan ki kellett cserélni. Aztán azt nem lehet tudni, hogy éppen az volt-e, valami más, de két nappal a csere után, vagyis július 8-án újra behorpadt egy erős ember keze nyomán.    

-Két napja cseréltette ki az önkormányzat a Balinkai kultúrház függőleges csapadékvíz levezető csatornáját és most megint tönkretették. Hétfőn megteszem a feljelentést a rendőrségen, mert ez már tűrhetetlen, hogy mi mindent tesznek tönkre egyesek, háborodott fel az eset kapcsán Wéninger László. 

Fotó: Önkormányzat

A polgármester azt is sérelmezte, hogy a helyi gyerekek a temető kerítését használják focikapunak, és, mint mondta akkor különösen bosszantó, amikor mindezt szülői "felügyelet" mellett teszik. 

A lakosoknak sem tetszik a rongálás, mégis inkább a házon, pontosabban a falun belüli megoldást preferálnák. A hatóságok bevonása sokak szerint csak árt a problémának. Szerintük a megoldás a közösség formáló, és nevelő erejében rejlik.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!