Frissen Fejérből

2022.10.14. 17:05

Katonai konvojok jelennek meg az M7-es autópályán

A katonai gyakorlatok befejeztével átcsoportosítja járműveit és eszközeit a Magyar Honvédség, ezért a következő napokban könnyen katonai gépekkel találkozhatunk például az M7-es autópályán vagy Székesfehérvár egyes útszakaszain.

Szanyi-Nagy Judit

A konvojok vonulásakor megváltozhat a forgalom haladásának üteme

Forrás: Matey István / Hajdú-Bihari Napló (Illusztráció!)

A Honvédelmi Minisztérium MTI-hez eljuttatott közleménye szerint október 14-én, pénteken az Újmajor – Veszprém – Várpalota – 8-as főút – Székesfehérvár – M7 autópálya – M0 autóút – M31 autópálya – M3 autópálya – M35 autópálya – 4-es főutat érintve a Hajdúhadház–Debrecen útvonalon, valamint október 14. és 16. között 6 órától 14 óráig bezárólag a Kaposvár és Táborfalva közötti útvonalon, a 67-es főút – M7 autópálya – M0 autópálya és az M5 autópálya útszakaszán találkozhatunk katonai járművekkel.

Október 17-től 21-ig, ugyancsak 6 és 14 óra között a Kaposvár – Székesfehérvár – Várpalota útvonalon vonul a katonaság, míg október 18-án, kedden 6 és 18 óra között az M5 autópálya – M0 autópálya – M7 autópálya – 8-as főút útvonalon a Táborfalva és Várpalota közötti részen tapasztalhatnak hasonlót a közlekedők.

A honvédség kéri a lakosságot, hogy a fent említett útvonalakon a közlekedési szabályok betartásával közlekedjenek, a konvojokat kellő óvatossággal közelítsék meg, mivel azok mérete és sebessége, valamint hossza és haladásának módja eltér a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!