Frissen Fejérből

2021.05.08. 11:10

Eldurvult a szóváltás – Asztallábbal bántalmazta ismerősét egy férfi Móron

Súlyos testi sértés kísérletének elkövetőjével és körözött személlyel szemben intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Fotó: police.hu

A Móri Rendőrkapitányságon eljárás indult egy 27 éves helyi lakossal szemben súlyos testi sértés kísérlet bűntett elkövetése miatt. A nyomozás adatai alapján 2021. május 7-én 10 óra körül, előzetes szóváltást követően egy asztal lábával tettleg bántalmazta a szintén móri, 24 éves ismerősét a sértett ingatlanának udvarán. Az egyenruhások a helyszínre kiérkezve az elkövetőt elfogták, a Móri Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Körzeti megbízott intézkedett 2021. május 7-én 9 óra körül Bicskén, a Dobó utcában egy 48 éves helyi lakossal szemben. Az ellenőrzés során megállapítást nyert, hogy a férfi körözését a Budaörsi Járásbíróság elrendelte, valamint a Bicskei Rendőrkapitányságon folyamatban lévő bűntetőügy miatt kihallgatása szükséges. Az egyenruhások ezért őt a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították, ahol lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a rendőrök kihallgatták, majd átszállították a Budaörsi Járásbíróságra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!