30 napra

2019.08.02. 15:15

Elrendelték a spanyol nő letartóztatását, akinél drog volt az Ozorán

A Székesfehérvári Járási és Nyomozó Ügyészség indítványára a pénteki nap folyamán a bíróság elrendelte annak a 38 éves spanyol állampolgárságú nőnek a letartóztatását, akivel szemben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntette miatt folytat nyomozást.

Fejér Megyei Főügyészség

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított az O.Z.O.R.A Fesztiválon július 30. napján kábítószert kínált eladásra, és a vele szemben intézkedő rendőrök csekély mennyiséget meghaladó, különböző fajtájú kábítószereket találtak nála.

Mivel a gyanúsított külföldi állampolgár és kizárólag a fesztivál miatt érkezett hazánkba, az ügyészség azzal az indokkal tett indítványt a letartóztatás elrendelésére, hogy a terhelt jelenléte az eljárási cselekményeken más módon nem lenne biztosítható.

A Székesfehérvári Járásbíróság a mai napon megtartott ülésen az ügyészi indítványnak helyt adott, és 30 napra elrendelte a nő letartóztatását.

A bírói végzés ellen a terhelt és védője fellebbezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!