rendőrkézen

2019.04.27. 07:55

Egy nap alatt három körözött személyt fogtak el a Fejér megyei rendőrök

Sárkeresztúron 2019. április 26-án reggel igazoltattak a járőrök egy 26 éves helybeli férfit.

police.hu

Forrás: shutterstock

Sárkeresztúron 2019. április 26-án reggel igazoltattak a járőrök egy 26 éves helybeli férfit, akiről kiderült, hogy a Székesfehérvári Törvényszék körözését rendelte el mivel nem kezdte meg jogerős börtönbüntetését. A férfit elfogták és előállították a Sárkeresztúri Rendőrőrsre, majd átszállították egy büntetés-végrehajtási intézetbe.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság járőrei Székesfehérváron az Ősz utcában igazoltattak egy 54 éves férfit 2019. április 26-án a reggeli órákban, akinek a Dunaújvárosi Járásbíróság rendelte el körözését. A férfit a rendőrök elfogták és a bíróságra előállították.

Szintén a megyeszékhely rendőrei fogták el ugyanezen a napon délelőtt azt a 19 éves székesfehérvári férfit, akinek a Székesfehérvári Rendőrkapitányság rendelte el körözését, mivel a jogerősen kiszabott szabálysértési elzárását nem kezdte meg. A férfit a rendőrök elfogták és előállították a rendőrségre, majd őt is átszállították egy büntetés-végrehajtási intézetbe – írja a police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!