Olvasói fotók

2020.06.15. 09:04

Így érkezett meg a hétvégi vihar Perkátára

Egyszerre látványos és ijesztő felvételek.

Feol.hu

Fotó: Papp Péter, Pappné Szebellédi Tünde

Amint arról korábban beszámoltunk, vasárnap délután narancssárga riasztás mellett érkezett meg Fejér megyére az özönvízszerű esőzés, mely a megye több pontján is okozott fennakadásokat. Az erről szóló fotós, videós összefoglaló cikkünket ITT olvashatják.

Papp Péter és Pappné Szebellédi Tünde perkátai viharvadászokat talán már nem kell bemutatni olvasóinknak, többször is elvarázsolták már szerkesztőségünket gyönyörű viharfelvételeikkel.

Fotó: Papp Péter, Pappné Szebellédi Tünde

Természetesen vasárnap sem voltak restek elővenni a fotómasinát, így a 62-es főút perkátai körforgójánál lencsevégre is kapták a délutáni peremfelhős zivatar érkezését.

Fotó: Papp Péter, Pappné Szebellédi Tünde
Fotó: Papp Péter, Pappné Szebellédi Tünde

Sok jóval pedig a hétfői nap sem kecsegtet, a meteorológiai előrejelzések szerint ugyanis többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég felettünk, inkább csak helyenként és rövid időre szakadozhat fel a felhőzet. Több helyen valószínű eső, zápor, zivatar.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!