A pénz mostantól nem “csak” a fákon nő!

2024.03.13. 12:00

Pénzeső a Fejér vármegyei településen

Több éves álma valósult meg a Sárszentmihályon élőknek. Kedden beüzemelték a település első bank automatáját!

Hajdú Marianna

Forrás: FMH-illusztráció

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, évek óta, ha a sárszentmihályi lakosoknak készpénzre vagy banki szolgáltatásokra volt szükségük, a szomszéd településekre kellett utazniuk. Az MBH Bank Nyrt. és Sárszentmihály önkormányzatának együttműködése azonban véget vetett ennek a helyzetnek az új ATM elhelyezésével. 

Kedden végre beüzemelték a hetekben telepített bankautomatát!

Az ATM ideális helyen, a polgármesteri hivatal parkoló felőli oldalában kapott helyet, biztonságos és könnyen hozzáférhető környezetben, így akár az esti órákban is gond nélkül intézhetők a pénzügyek.

Az bankautomata telepítése és üzembehelyezése óriási előrelépés a község számára, amely nemcsak a helyiek mindennapjait könnyíti meg, de a település presztízsét is növeli. A változás pozitív hatással lesz az itt élők számára, hiszen pénzügyeik intézéséhez már nem kell a szomszédos településekre utazniuk, helyben is könnyedén intézhetik a mindennapi tranzakciókat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában