Borskóstoló

2024.04.10. 16:00

Új programsorozat indul a Hangyában: kóstolja meg a hazai borvidékeket!

Új sorozat indul a tordasi Hangya Művelődési Házban, melyen a hazai borvidékekkel és boraikkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők, amiket meg is kóstolhatnak majd!

Borsányi Bea

Számos hazai borvidék borai terítékre kerülnek a sorozatban

Fotó: Illusztráció/pexels.com

A sorozat, amely elhozza Tordasra a magyar borvidékek legszebb tételeit, Nagy Zalán Zsolt helyi borász ötlete nyomán kel életre. Az első összejövetelt április 12-én pénteken 18 órakor tartják a Hangyában, melyen bevezetésképpen a Kárpát-medence szőlő- és borkultúrájának „hepe-hupás” történetével ismerkedhetnek meg az érdeklődők a kezdetektől, napjainkig. Ezt követően – ahogy azt Juhász Károly, a Hangya igazgatója elmondta – a tervek szerint havonta egy alkalommal rendezik meg az estet és minden alkalommal egy újabb hazai borvidék kerül a középpontba, amiről nem csak hallhatnak a résztvevők, de onnan származó borokat is kóstolhatnak. A sorozat házigazdája Nagy Zalán Zsolt, jelentkezni is nála lehet. Aki az elsőről lemaradt – hétfőig lehetett regisztrálni –, annak érdemes figyelnie a jövőben, hogy legközelebb ott lehessen az esten. A részvételnek költsége is van, ami az alkalmanként kóstolható tételek számától függően változik és ami apró borfalatokat is tartalmaz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában