Szívmelengető összefogás

2024.02.14. 19:00

Több százezer forintért kelt el az FTC-ereklye Melissza gyógyulásáért

A napokban véget ért az Adni Jó Kupa Baráti Kör jótékonysági akciója, amelyben a Ferencvárosi Torna Club meccslabdáját árverezték el a kislángi agydaganatos kislány megsegítésére.

Kecskés Zoltán

Elkelt az FTC-meccslabda, Melissza (j) és családja nagyon örült neki.

Fotó: a család

A licit pedig nem is sikerülhetett volna jobban, ugyanis egy Dél-Fejér megyei lakos, aki nem mellesleg nagy focirajongó hírében áll, 200 ezer forintot adott az FTC-relikviáért, amellyel egyben hozzájárult a Surányi család 14 éves lányának gyógyulásához is.

Az édesanya ennek megfelelően meghatódottan, kissé elcsukló hangon szólalt meg, amikor a licitről kérdeztük. Elmondta, hogy annyi szeretet veszi őket körül, ami rengeteg erő ad Melisszának és a családnak ahhoz, hogy soha nem adják fel. Surányiné Szaniszló Szilvia hozzátette, hogy ma egy újabb fejezet zárul le a kezelésben, ma ugyanis túl lesznek az utolsó sugáron, majd néhány hét múlva jöhet az MR vizsgálat és kiderül, mennyire sikerült felvenni a harcot a halálos kórral. De addig is a pihenésé a főszerep.

Szilvia nagyon a hálás a támogatásokért, illetve a hétvégi jótékonysági bálért is, amelyet szombaton rendeznek Mátyásdombon. A hírek szerint igencsak nagy szabású lesz, valamennyi támogató jegy elfogyott, így a telt ház garantált. A későbbiekben igyekszünk elérni  Jakabné Szilvia szervezőt, hogy megtudjunk többet a részletekről.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában