Hihetetlen összefogás, Dudar Feri is fellép

2024.01.09. 15:30

Totális telt ház várható a mátyásdombi jótékonysági bálon!

Egyre több felajánlás érkezik a mátyásdombi jótékonysági bálra, hogy a kislángi agydaganatos kislány felépülését segítsék. A szervező édesanya, Jakabné Szilvia többedmagával azon fáradozik, hogy minél szélesebb kört tudjon megszólítani.

Kecskés Zoltán

Melissza néhány hónapja még egészséges volt (j), aztán hirtelen feje tetejére borult minden (b) - sokan összefogtak érte!

Fotó: a család

– Gőzerővel készülünk a februári jótékonysági bálra Melisszáért! Már eddig is nagyon sok segítséget kaptunk, amiért nagyon hálás vagyok. Nem csak a környékbeliek, de az ország távolabb eső részében élők is felajánlották segítségüket – emelte ki Jakabné, majd két megható történetet is elmesélt, amely könnyeket csalt a szemébe:

Dudar Feri mulatós is felajánlotta segítségét, ő is fellép a jótékonysági bálon.
Fotó: Dudar Feri

– Az egyik, hogy pár napja Dudar Feri mulatós megkeresett és felajánlotta, hogy ha elfogadjuk, ő szívesen fellép a bálban, amire természetesen egyből igent mondtunk, hiszen nekünk is megtiszteltetés, hogy a mulatós fenomén fellépése mellett Boldog Ádám és a testvére Boldog Dani is zenélnek, így egy ilyen ajándékot tudunk adni a bulizni és segíteni vágyóknak! A másik megható történet pedig egy hölgyhöz fűződik: Ő is szeretne egy jótékonysági bált rendezni Polgárdiban és segítségemet kérte az elindulásban!Természetesen azonnal kötélnek álltam, hiszen ez is a szívembe talált! Elmondhatatlan, hogy milyen összefogás alakult ki itt pár nap alatt! Arról nem is beszélve hogy egy héten belül elfogytak az asztalok a február 17-i jótékonysági bálra, a művelődési ház minden része elkelt. Ilyen nem mostanában volt! Természetesen, akik már nem tudnak ott lenni, de segítenének, támogatói jegy megváltásával megtehetik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában