Jár a gratuláció!

2024.02.12. 18:00

Aranyéremmel tértek haza a Dél-Fejér táncosai

A Tehetség Alapfokú Művészeti Iskola Tendance csoportja ezúttal Dabason megrendezésre került Ritmuscsapatok Országos versenyén vett részt február 11-én. Itt számos táncstílusban volt lehetőség összemérni a tudást valamint a versenyen való indulás lehetőséget biztosít a Moldovai bajnokságra.

Kecskés Zoltán

A győztes csapat.

Fotó: Radnai Zoltán

– Nem célunk, hogy elinduljunk Moldovába, de készülünk az Országos Bajnokságra, Európa-bajnokságra és a világbajnokságra természetesen, így minél több helyen megméretetjük magunkat és az új kűrünket a Mátrix című koreográfiát – kezdte Radnai Zoltán tánctanár, majd hozzáfűzte, a lányoknak szükségük van rá, hogy minél nagyobb rutint szerezzenek és magabiztosan induljanak, majd a kiemelt versenyeken, így fontos a tapasztalat megszerzése.

– Junior korcsoportban Open B kategóriában indultunk, ahonnan nagyon fáradtan, de aranyéremmel, boldogan tértünk haza. Legközelebb 1 hónap múlva az MLTSZ budapesti kvalifikációs versenyén veszünk részt. Köszönjük a rengeteg biztatást és gratulációt!

Fotó: Radnai Zoltán


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában