Elkél a biztatás

2023.11.17. 10:45

Szalai Adrienn: Készen állok valami nagyot alkotni az otthoniak előtt!

Nagyot fordult az élete az elmúlt egy évben a sárbogárdi hölgynek, Szalai Adriennek. Tudják, ő az, aki ha kell csurom vizesen rönköt nyom, több száz kilós traktorgumit emel, vagy éppen kamiont húz el, majd néhány pillanat múlva fülig érő szájjal mosolyog a kamerába. Most pedig, kérem, valami olyan adatik meg neki, ami minden sportoló álma: szűkebb hazájában is bemutatkozhat az övéi előtt, méghozzá a vadonatúj sárbogárdi sportcsarnokban.

Kecskés Zoltán

Szalai Adrienn mindent megtesz a sikerért hazai pályán!

Fotó: Prémium Média & Sport Management Zrt.

A napokban vált hivatalossá, hogy decemberben 6-án, Mikulás napján ünnepélyesen adják át az új, 400 fő befogadására alkalmas sportcsarnok, így minden akadály elhárult, hogy december 9-én, szombaton 11 órától a CESA Strongwoman Liga Fináléjában az ország legerősebb hölgyei összecsapjanak öt versenyszámban is (kamionhúzás, vegyes nyomás, lengő- és koffercipelés, súlypakolás, kacsasúly tartás).  A tét nem kisebb, mint a bajnoki cím! Egy biztos, alaposan letesztelik majd az új létesítményt!

Nagyot fordult az élete az elmúlt egy évben a sárbogárdi hölgynek, Szalai Adriennek. Megtalálta közegét, boldog.
Fotó: Prémium Média & Sport Management Zrt.

Az indulók között van Szalai Adrienn is, akinek már bizsereg a tenyere, hogy hazai pályán mutathassa meg mennyit is fejlődött az elmúlt időszakban. Mint mondja, egy teljesen új, más embernek látja magát, aki változott, fejlődött, erősebb lett a tapasztalatok súlya alatt. Mindezt pedig az új közegnek és világnak tudja be. Úgy érzi az erős hölgyek között megtalálta új otthonát:

– Egy sportoló életében nem létezik ihletettebb pillanat, mint hazai közönség előtt küzdeni a sikerért. Kicsivel több mint egy évvel ezelőtt elindultam egy úton és minden pillanatát élvezem, még akkor is, ha ki kell tolnom egészen a határaimat, hogy megcsináljam. Amikor azt hallom a versenyszám közben, hogy „hajrá Adrienn" kinyit egy olyan energiakamrát bennem, ami átlendít. Euforikus érzés, ahogy minden bizonnyal december 9-e is az lesz, alig várom hogy elkezdődjön a CESA Strongwoman Liga döntője! Természetesen mimnél jobb eredményt szeretnék elérni és ennek érdekben mindent meg is fogok tenni. Borzasztóan izgulok már most, hogy otthon fogok versenyezni, ott ahol mindenki ismer. Ezáltal még nagyobb a bennem a győzni akarási vágy, hogy bizonyíthassak az itthoniaknak. Nagyon nagyon várom, hogy a csajokkal újra együtt versenyezhessünk és hallhassam az új csarnokban a biztatást: „Hajrá Adrienn!"

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában