Ízlelőbimbók a főszerepben

2023.08.31. 19:00

Nem akárhogy búcsúztatják a nyarat a kislángiak

Nyárzáró rendezvényt tartanak szombat délutántól kifulladásig a Dél-Fejér megyei településen, ahol ezúttal sem maradhat senki éhesen. A művelődési ház udvarán már 13 órától grillpartyval várjak az éhesszájúakat. Érdemes időben érkezni és mindenből kóstolni.

Kecskés Zoltán

Grill-élményekből nem lesz hiány a nyárzáró fesztiválon.

Fotó: KC/DM

Rumpler Tibor polgármestertől megtudtuk, hogy ezt a rendezvényt már negyedik alkalommal szervezik meg, kvázi nyárzáróként.

– Még az első alkalommal birkahúsból főztek a részvevők, majd a rákövetkező évben lecsófőzés volt a főszerepben, míg legutóbb a réce-ruca fesztiválon élő kacsa feldolgozásával kacsafőző versenyt hirdettünk fellépőkkel. Idén pedig grillezett húsételekkel, szórakoztató kísérőprogramokkal (ugrálóvár, dudo mobil játszóház), fellépőkkel (Bíró Kriszti gyerekműsora, Kislángi Nyugdíjas Egyesület énekkara, Csibész Tóth Miki és még sokan mások) várja a Kisláng Község Önkormányzata a rendezvényre kilátogatókat. A program szombat délután 13 órától veszi kezdetét és hajnalig tartó utcabállal zárul. Mindenkit szeretettel várunk! Búcsúztassuk jó kedvvel a nyarat!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában