Az összefogás eredménye

2023.08.22. 07:00

Megvan az összeg! – jöhet a szemrevaló fehér kengurufiú!

„Keresem a szavakat, meghatódtam az összefogáson..." – fogalmazott a móri Dorinita Családi Farm tulajdonosa, György Anita, miután az adományozóknak köszönhetően összegyűlt a mintegy fél millió forint Jill, egyedül maradt hölgy kenguru megsegítésére.

Kecskés Zoltán

A képen a kiválasztott fehér Kenguru, Tyson, ő a legeredményesebb befutó. Csütörtökön akár meg is érkezhet.

Forrás: Farm

Mint arról mi is beszámoltunk, a Jack névre hallgató hím kenguru sorsa tragikusan alakult. Szerelméhez, Jillhez hazafelé vezető úton, pechére egy bika elé tévedt és elpusztult. A kenguru gazdái, a móri Dorinita Családi Farm pedig attól tartva, hogy az egyedül maradt nőstény kenguru szomorúságában párja után hal, adománygűjtésbe kezdett a Dog Plusz Egyesület közreműködésével, hogy mielőbb összegyűjtsék azt a fél milliós összeget, amiből meg tudják venni a kiszemelt párt Jillnek. Nos, mint megtudtuk, az akció oly annyira sikeres volt augusztus 19-én a Jancsárkert Piacon, valamint augusztus 20-án a móri Dorinita Családi Farmon, hogy mindösszesen néhány nap alatt 514 000 forintot gyűjtöttek össze. Érthető módon György Anita, a farm tulajdonosa, örömtől könnyes szemmel nyilatkozott a FEOL-nak.

– Még nem találom a szavakat.. Teljesen meg vagyok hatódva a hatalmas összefogástól a szeretettől, amit Dog Plus Egyesülettől, a Magyar Nemzeti Drónpilóták Egyesületétől, a Tatabányai 4x4 Terepjárós Egyesülettől, az önkéntesektől, az idelátogató vendégektől, ismerősöktől, ismeretlenektől kaptam az elmúlt másfél hétben, attól kezdve, hogy elveszett Jack. Augusztus 20-án, aki nálunk járt láthatta, hogy Jill nem jó kedvű, gyakorlatilag egyhelyben gubbaszt. Szerencsére eszik-iszik, de nem olyan mint korábban. Szerencsére meg van az összeg, így remélhetően néhány napon belül elkezdődhet az összeszoktatás új párjával. Terveim szerint már a hét második felében ez megvalósulhat – zárta gondolatait.

Több tucat vendég érkezett az augusztus 20-i adománygyűjtési akcióra a móri Dorinita Családi Farmra 
Forrás: Farm

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában