Véget ért az Erzsébet-tábor

2023.08.08. 11:14

Életre szóló kalandok Kislángon (Videóval!)

„Annyira gyorsan telik az idő, hogy már véget is ért az idei kislángi Erzsébet-táborok mindkét turnusa." – olvasható a település közösségi oldalán. Ennek apropóján pedig egy hangulatos videót is megosztottak az élményekről.

Kecskés Zoltán

Két héten keresztül, turnusonként több mint negyven gyerek vett részt a kislángi Erzsébet-táborokban.

Forrás: Önkormányzat

Két héten keresztül, turnusonként több mint negyven gyerek tölthette tartalmasan az időt Kislángon, a könyvtár által nyert forrásnak köszönhetően. Mint azt a videóban nyilatkozó Rumpler Tibor polgármestertől megtudhatjuk, a lurkók remekül érezhették magukat, a változatos programokon pedig mindenki megtalálhatta a számára kedves elfoglaltságot. Volt kézművesfoglalkozás, ügyességi verseny, kirándulás, mozizás és játék minden mennyiségben. Megismerkedhettek például a betonkaspó és a süti készítés fortélyaival, de felfedezték a fehérvári Bory-várat és játék gyanánt a Koronás parkot is. A közösségi élmény tette igazán emlékezetessé az együtt töltött heteket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában