Hét héten keresztül minden pénteken

2023.07.08. 17:00

VMK: Az olvasást nem lehet elég korán kezdeni!

A Bregyó közi Napraforgó napközis tábor évről évre megmozgatja a 1-7. osztályt végzett (7 -14 éves) gyerekeket, az olvasást pedig nem lehet elég korán megszerettetni a gyerekekkel! Ez a motiváció hajtja leginkább a székesfehérvári Vörösmarty Mihály Könyvtár munkatársait, hogy részt vegyenek a tábor életében.

Kecskés Zoltán

A VMK munkatársai minden pénteken délelőtt foglalkoznak a gyerekekkel különböző tematikájú, mesés, játékos, kézműves tevékenységekkel.

Fotó: Könyvtár

– Tavaly keresett meg bennünket a tábor szervező munkatársa, hogy nem tudnánk-e táboroztatásuk ideje alatt minden héten egy napon délelőtt kitelepült foglalkozással segíteni munkájukat – mondta lapunk megkeresésére a Vörösmarty Mihály Könyvtár. Hozzátették azt is, hogy a gyermekrészlegről Németh Szilvi vállalta ennek a munkának az összefogását. Mint írták, összefogtak a tagkönyvtárak, hiszen mindenhonnan nagy örömmel csatlakozott egy-egy munkatárs a feladatra. Június 30-án Kalincsákné Molnár Zsuzsanna a Tolnaiból, míg július 7-én, Budai utcai tagkönyvtárból Ányos- Szabó Orsolya tarott papírszínházat. Természetesen egyik alkalmon sem maradhatott el a kézműves foglalkozás és a könyvajánló sem. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában