Bemutatkozott Dél-Fejér gyöngyszeme

2023.07.01. 14:00

Sáregresen forgatott az M1 stábja (Videóval!)

Pénteken délelőtt a köztévében mutatkozhatott be Dél-Fejér egyik ékszerdoboza, Sáregres. A forgatás izgalmairól Albertné Tiringer Mária polgármester asszony beszélt.

Kecskés Zoltán

Albertné Tiringer Mária: Hálásak vagyunk a lehetőségért!

Fotó: mediaklikk

Ahogy korábban beszámoltunk róla a település hatalmas fejlődésen ment keresztül, köszönhetően az Mfp (Magyar falu Program) pályázatainak, amelyekből utcák, utak, épületek újulhattak meg.

Ennek köszönhetően pedig az M1 stábjának érdeklődését is felkeltette. Mint a faluvezető kiemelte, a fejlődő települések témakörében esett Sáregresre a választás Varga Gábor országgyűlési képviselő ajánlása alapján.

Szó szerint kivirágzott Sáregres az elmúlt években.
Forrás: Önkormányzat

– Néhány hete járt nálunk a stáb és egy jó hangulatú forgatáson vehettem, vehettünk részt. Fókuszban voltak az elmúlt évek fejlesztései, a civil szervezetek, az egyházak és természetesen az önkormányzat kapcsán. Az érintett szervezetek vezetői, helyi lakosok és a képviselő úr is nyilatkozott a Sáregrest érintő változásokról. Egy kedves és segítőkész forgatócsoporttal tölthettünk el egy délelőttöt és munkájuk eredményét pénteken láthatták a "Magyarország ma" című magazinműsorban az M1 csatornán. Visszanézni a mediaklikk.hu oldalon tekinthetik meg. Hálásak vagyunk a lehetőségért! – mondta örömmel Albertné Tiringer Mária polgármester
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában