Karbantartás

2023.05.14. 13:00

Vízhiány várható Velencén

A DRV tájékoztatása szerint karbantartási munkálatok elvégzése miatt május 15-től 19-ig 8 és 18 óra között nyomáscsökkenés, vízhiány várható Velence területén.

FMH

A szolgáltatás kimaradásában a Szabolcsi út páratlan oldala (a Zárt u. és Kossuth u. között), a Kis út (a Zárt u. és Kossuth u. között), a Zárt u. (a Szabolcsi út és Kis út között), az Akácfa u. (a Szabolcsi út és Kis út között), az Iskola u. (a Szabolcsi út és Kis út között), a Vajda J. u. (Kemény Zs. u. és Arató u. között), a Rákóczi u. (Iskola u. és Kossuth u. között), a Gyümölcs u. (Iskola u. és Kossuth u. között), a Vasút u., az Arató utca, az Új utca, a Kinizsi utca, a Fecske utca, a Kemény Zs. utca, a Köves u., a Balatoni u. páros oldala (Köves u. és Fogoly u. között), a Csokonai u., az Ady Endre u., a Köves utca és a Fogoly utca érintettek. A munkálatok ideje alatt a szolgáltató tartályautós ivóvízellátást biztosít. A munkavégzés napi pontos helyszíneiről további információ a DRV +36-80/240-240-es telefonszámán kérhető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában