Bukszus, ha még nem látta!

2023.04.10. 20:30

Önök szerint egy ananászfej vág jópofát a Lövölde úton?

Egy gyorsétterem szomszédságában láthatjuk nap mint nap a muris kis "ananászfejet", ami valaha közönséges tuja volt, de aztán elmúlt és már egyénisége van. Egyre tudunk gondolni: szerintünk az egészséges táplálkozásra hívja fel az emberek figyelmét a Lövölde úton.

HBL

Annak, aki még nem látta, reméljük jót mosolyog rajta! Vélhetően ez volt az alkotók célja is

Fotó: HBL

Hála a közösségi média erejének, vélhetően már nagyon sokan látták ezt a cukipofára vágott bukszust (természetesen olyanok is akadnak, akik élőben voltak szemtanúi). 

A legtöbben, kik megosztották vagy hozzászóltak a fenti képhez, szuperlatívuszokban beszéltek róla, olyan jelzőkkel operáltak, mint cuki, csuda jó, ötletes, nagyon aranyos, valaki az alkotókat nevezte a legnagyobb szeretettel pihent agyúnak. Ez egy újabb "Szeretlek Nyuszó?", vagy nagyra nőtt, szerelmet üzenő virág egy ott lakó lánynak, csak bokor? Lehet, hogy ezt is a fehérvári nindzsák készítették?  Ha így van, akkor a feol.hu munkatársai ezennel el is nevezik Dzsindzsának. Persze lehet, hogy a környéken lakók gondoltak egyet, s csináltak maguknak random városi szelfipontot, de gerilla-akció "áldozata" is lehet. Netán a város kertészeinek volt jó napja, mikor a világra teremtették a kis lényt? Az étterem marketingfogása, emberbevonzó ötlete?

Egy biztos, mindenki rajong a kreatív kis bokorért, ami a híres gyorsétteremlánc szomszédságában ananász-formában próbál az emberek agyába égni. Amennyiben önök szerint nem ananász, kommentben írják meg nekünk, akkor micsoda a "hajas" kreálmány? 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában