A hála hangján

2023.12.26. 10:00

Radics Gigi szívbemarkoló üzenete karácsonyra

Az énekesnő elbűvölő hangjával és káprázatos előadásmódjával többször elvarázsolta Fejér vármegyei közönséget a falunapokon 2023-ban, sőt a Vál-völgyi Zsúron is fellépett. A minap pedig hosszú üzenettel és dallal kívánt követőinek boldog karácsonyt!

Kecskés Zoltán

„Próbáljátok mindig a szeretteitek számára egyértelművé tenni, hogy mennyire fontosak is ők számotokra." – üzente Radics Gigi rajongóinak.

Fotó: Gigi Production

„Jobb adni mint kapni! És most nem csak az ajándékozásra gondolok, hanem a szeretetre, ami összeköt bennünket." –  kezdte üzenetét a Megasztár tehetségkutató egykori győztese, a Dancing with the Stars idei évadának legjobb női táncosa, aki egyebek mellett a családjáért és a szeretteiért is hálát adott.

„Próbáljátok mindig a szeretteitek számára egyértelművé tenni, hogy mennyire fontosak is ők számotokra. Elfelejtjük a hétköznapokban ezt a fontos dolgot, pedig ha előtérbe helyeznénk ezt az érzést, akkor bármilyen problémát, gondot megoldhatunk “Együtt”. Végtelenül hálás vagyok Istennek, hogy nap mint nap, amikor felébredek a kislányom gyönyörű arcát láthatom, boldog emlékezetes pillanatokkal próbáljuk megtölteni gyermekkorát. Hálás a szívem, mert láthatom a szüleimet boldog nagyszülőként a tesómat nagybácsiként az egyetlen nagymamámat dédiként…..a legjobb barátomat és párját most már Bella barátaiként, akikkel imád játszani… Áront, gyermekem apját, aki nap mint nap bebizonyítja, hogy jobb apukája nem is lehetne a kislányomnak. Ezekért a pillanatokért érdemes élni. Köszönöm nektek, hogy színpadon állhatok és halljátok üzeneteimet, amit szeretnék közvetíteni dalaimon keresztül, köszönöm a zenekaromnak, akikkel olyan érzés együtt zenélni mintha más dimenzióba kerülnék. KÖSZÖNÖM!" – zárta gondoltait az énekesnő boldog karácsonyt kívánva követőinek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!