Óriási buli volt Kislángon

2023.12.09. 10:00

Berobbant Dudar Feri legújabb dala és klipje (videóval!)

Megjelent Dudar Feri mulatósfenomén legújabb videoklipje, amelyet szűkebb hazájában, Kislángon forgatott. Biztosan sokan emlékeznék még a „Hetedhét országra" szóló szüreti mulatságra, amelyről talán még ma is beszélnek Dél-Fejérben, hiszen olyan történt a településen, ami még nem volt: forgott a kamera ÉS az egész falu egy őrületeset bulizott.

Kecskés Zoltán

Olyan volt a faluban, ami még nem volt. Klipforgatás zajlott Dudar Ferivel és a Dreams lányokkal a szüreti felvonuláson.

Fotó: Kecskés Zoltán / FMH

Pörgős, magyar és fülbemászó  –  így foglalhatnánk össze dióhéjban a megjelenő produkciót, melynek szövegét és zenéjét is Dudar Feri írta. A mulatós zene koronázatlan királyának legújabb videoklipjében, a „Szüreti mulatós!" című dalában visszaköszön az a fergeteges hangulat, amit a FEOL is tapasztalt az október végi eseményen

„Ha eljön az este nálunk buli van, ott lesz az összes jó kis tuti csaj, megisszuk a whiskyt a szilva pálinkát,  hajnalig tart nálunk a szüreti bál” – hangzik  a dal refrénje, amely akkor, egy nap alatt sláger lett faluban, és ki tudja, hamarosan egész Dél-Fejér dúdolni fogja a fülbemászó dallamot. Természetesen a zenei produkcióban főszerepet kaptak a Horváth Karolina tanárnő által vezetett helyi Sweet Dreams táncosai is, akik lenyűgöző koreográfiával csillogtatták meg tehetségüket. 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!