A magyar ugrócsillag nem adja fel

2023.10.22. 11:00

Újabb rekord felállítására készülnek Fehérváron! (Videóval!)

Lassan egy hónap telt el azóta, amikor a többszörös Európa- és világbajnok kötélugró, Bánhegyi Adrienn, Guinness-Rekord kísérletet hajtott végre Fehérváron áthajtásos ugrókötelezésben több száz gyermek közreműködésével. Mint ismert, a program sikeres volt, a kísérlet azonban sajnos nem, így utána jártunk, hogy mikor várható a folytatás.

Kecskés Zoltán

Bánhegyi Adrienn Európa- és világbajnok kötélugró és a gyerekek is nagyon várják már az újabb kísérletet.

Fotó: Fehér Gábor

Mint azt Rácz Katalin az István Király Általános Iskola tanítónőjétől megtudtuk, azóta is az foglalkoztatja leginkább a sportszerető iskola diákjait és tanárait, beleértve a csemeték szüleit is, hogy vajon mikor jön el az újabb rekordkísérlet napja, hiszen szeptember 28-án hatalmas élménnyel ajándékozta meg Bánhegyi Adrienn a gyermekeket és ezt szeretnék neki mielőbb viszonozni egy sikeres kísérlettel. Így hát érdeklődve kérdeztük a magyar ugrócsillagot, hogy lesz-e és ha igen, mikor folytatás?

– Annyit elárulhatok, hogy körvonalazódik az időpont! Az egyeztetések még zajlanak a háttérben, ám annyi már most kijelenthető, hogy idén biztosan nem lesz. Az ok egyszerű: Mivel szabadtéri rekordról van szó, a kinti hideg ezt már nem teszi lehetővé, így várhatóan tavasszal a Kihívás Napján ugrunk neki újra – mondta lelkesen Bánhegyi Adrienn megkeresésünkre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!