nem semmi

2021.10.20. 14:21

Ezt látni kell: rasztahajú Petőfiként énekli a Himnuszt Varga Viktor

Garantáltan ledöbbentek rajongói Varga Viktor új klipje látán-hallatán.

Forrás: TV2

Kétségtelenül mindenkit meglepett Varga Viktor, aki derült égből villámcsapásként tette közzé új videóját. Ezúttal nem egy saját dallal jelentkezett, hanem fogta magát, és Kölcsey Himnuszát énekelte el – írja a Bors.

Itt volt az idő, hogy a szépséges himnuszunkból elkészüljön egy olyan verzió, ami átalakítás nélküli, de stílusában hordozza a magyar Virtust, és Erőt, őrzi a hagyományainkat, és bátorrá tesz, mint egy Huszárt a kivont kardja. 2022 nagy költőnk és forradalmárunk emlékéve, ezért elkészítettem Petőfi Sándor gúnyáját, és méltón belefoglaltam Őt, a hazánkat összetartó és időtlen műbe, hogy emlékezzünk örökre, hogy micsoda erők lakoznak szíveinkbe! – magyarázza a videó alatt az énekes.

Varga Viktor produkciója alaposan megosztotta a hallgatóságot. Noha a YouTube-on nem lehet kommentelni, a többi közösségi felületen beleolvastunk pár véleménybe.

– Rasztahajú Petőfi. Hiteles... – írta egyik kommentelő.

– Petőfiék is raszták voltak, és előkapták a fédőkardot! – viccelődött egy másik hozzászóló. Ugyanakkor számtalan dícsérő szó is érkezett. Az Instagramon rengetegen fejezték ki elismerésüket. Volt, aki arról beszélt, hogy a könnye is kicsoldult, míg más bevallotta: bár félt rákattintani, de kellemesen csalódott.

Viktor egyébként egy poszt alatt elárulta, miért lett tiltva a kommentelési lehetőség a videójánál:

– Annak itt nincs helye. Mehet mindenhol a véleménynyilvánítás, de nem a Himnusz alatt. Ott maximum együttérzés lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában