Bulvár-celeb

2021.09.20. 15:57

Ikrekkel volt terhes a dunaújvárosi horrorbalesetben meghalt nő

Egyre inkább úgy tűnik, hogy nem kettő, hanem négy halálos áldozata van a vasárnap késő esti tragédiának. A három sérült állapotáról egyelőre nem tudni.

Forrás: police.hu

A balesetről a rendőrség egyelőre annyit közölt, hogy 22 óra 30 perc körül Dunaújvárosban, a Papírgyári úton, egy személygépkocsi- eddig ismeretlen körülmények között – az úttestről lesodródott, majd villanyoszlopnak csapódott, olyan erővel, hogy az az ütközés következtében kettészakadt – írja a Ripost.

A baleset során két 28 éves dunaföldvári lakos, egy férfi és egy nő, olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették, további három személy megsérült.

Egy fiatal pár, Krisztián, és Niki, a tragédia áldozatai, rengeteg családjtagjuk, rokonuk gyászolja őket. „Ráadásul terhes is volt ikrekkel” – íra egy közeli ismerősük. A párnak már volt egy 7 éves kisfia, aki most árván maradt.

Az ismerősök körében egyelőre a mély döbbenet uralkodik, miközben a fiatal pár halálának híre futótűzként terjed. „Úristen! Drága barátnőm! Ezt nem hiszem el, felfoghatatlan! Jó isten vigyázzon rátok odafent! Hiányzol” – írta egy barátnő.

A Ripost úgy tudja, a sérültek közül egy ember saját felelősségére már távozott is a kórházból, a másik két életben maradt állapota is stabil.

A családot, ismerősöket azonban végtelenül megviselte a fiatal pár halála. „Nagyon jó és közvetlen emberek voltak”

– mondta egy barát a lapnak, hozzátéve, hogy egyelőre még el sem tudja hinni, ami történt.

Azt egyelőre hivatalosan nem tudni, hogy hová tartott a család. Szintén egy hozzászólásból azonban az derül ki, hogy kórházba siettek, egy epilepsziás roham miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában