Foci

2014.02.27. 17:50

Jó játékot!

Székesfehérvár - Fejér megyében hozzávetőleg 9000 igazolt labdarúgó lép pályára hétről hétre az amatőr bajnokságok mérkőzésein. A Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatósága az ország egyik legaktívabb szervezete.

Ferencz Balázs

Schneider Béla, az Igazgatóság vezetője is várja a hétvégén rajtoló tavaszi idényt. Továbbra is sportszerű, ugyanakkor az eddiginél magasabb színvonalú mérkőzéseket várok a megyei bajnokságok minden osztályában. Szeretném, hogy az utánpótlás-nevelés terén az eddig elért magas létszámhoz minőségi munka társuljon. Ehhez nyújthat segítséget például a napokban 24 fővel induló Grassroots C-liszenszes edzőképző tanfolyam. Schneider Béla szerint fontos, hogy az egyesületek éljenek a TAO-rendszer szolgáltatta lehetőségekkel, hogy minél jobb körülmények között rúghassák a labdát Fejér megye futballistái. Az Országos Pályaépítési Program keretében az országban 175, a megyében hét műfüves pálya épült, és a tavaszi idény folyamán további hat játékteret vehetnek birtokba a sportolók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!