Foci

2012.01.21. 12:38

Andre Alves: ''Profi vagyok, ott készülök és játszom, ahol mondják''

Miután Ciprusról hazatért Fehérvárra Andre Alves, a Videoton FC brazil gólkirálya, szombaton délelőtt Felcsútra autózott, ahol a Videoton-Puskás Akadémia öt játékosának tartott edzést Elekes József pályaedző. Alves hatodikként csatlakozott a társasághoz, s zokszó nélkül végezte el a feladatokat.

Matók János

Pénteken tért vissza Ciprusról Fehérvárra, az Omonia Nicosia csapatától Andre Alves, a Videoton FC tavalyi gólkirálya (24 találattal volt az első), miután aláírta a nyártól érvényes két és fél éves szerződését. Minderről a Vidi vezetői az Omonia illetékeseitől szereztek tudomást, s nem Alvestől. Akit a ciprusi klub már most elvitt volna kölcsönbe a tavaszi szezonra, ám a futballista aláírásának a birtokában (hiszen a nyáron már ingyen viheti el) a kölcsönért mondhatni bagó összeget ajánlott a fehérvári klubnak.

A fehérvári vezetők a játékos számukra előnytelen és bosszantó eljárása miatt Alvest a Videoton-Puskás Akadémia NB II-es csapatához irányították. Miután Hartyáni Gábor vezetőedző csapata egy győri teremtornán szerepel, a Felcsúton maradt, sérülésből és betegségből felépülő öt játékosnak Elekes József pályaedző tartott bő egy órás pörgős foglalkozást. Ezen vett részt hatodikként Andre Alves, aki az ügyről nem kívánt nyilatkozni, azt kommentálni. Kérdésünkre röviden csak annyit mondott: "Szerződésem van a Videotonnal, s miután profi vagyok, ott készülök és ott játszom, ahol a vezetők mondják." 

Ezt követően azért még rákérdezett az NB II Nyugati-csoportjában a góllista állására, illetve arra, hogy a "kisvidiben" ki szerezte a legtöbb találatot az őszi szezonban. Ez pont a mellette gyakorló Máté János volt.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!