Életmód

2015.05.07. 12:14

Születés hete, hasznos információkkal

Székesfehérvár – A várandósok gondozásáról, a szoptatásról, a babahordozásról is hiteles, naprakész információk szerezhetők a Születés hete ingyenes fehérvári rendezvényén.

Bokros Judit

Édesanyáknak, leendő édesanyáknak, de még édesapáknak is  érdemes lesz május 9-én ellátogatni A Szabadművelődés Házába, mert ott rendezik meg az Alba Babahordozó Egyesület szervezésében a Születés hetéhez kapcsolódó programot. Az érdeklődők fél 10-től a következő témákról hallhatnak előadásokat szülésznőktől, védőnőktől, dúlától, tanácsadóktól: kötelező és választható vizsgálatok a várandósok gondozásakor; a védőnők szerepe;  tudatos felkészülés a szülésre; lehetőségek a szülőszobán és a koraszülött osztályon;  a helyes babahordozás; a szoptatás fontossága. Az előadásokon kívül egész nap tanácsadók állnak a látogatók rendelkezésére, akik személyre szólóan is érdeklődhetnek például a hordozásról, a szoptatásról, a szülésre való felkészülésről vagy a baba helyes mozgásfejlődéséről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!