Szavazzon ön is a legszebbre! Fehérvár Szépe - A Hírlap királynője

Sándor Vivien 1995-benDunaújvárosban született, ma is ott él családjával. A Móricz Zsigmond ének-zenei általánosba járt, jelenleg a Hang-Szín-Tér Művészeti iskola grafika szakán tanul.

feol.hu

A 176 centi magas,  barna szemű szépség szeret rajzolni és festeni, gyakran készít rokonainak, barátainak egy-egy képet. Furulyázik és zongorázik is alapfokon. Szeret sportolni, régebben kézilabdázott,  mostanában inkább focizik. Legszívesebben Egyiptomba utazna el, hogy megnézze a piramisokat és fürödjön a Vörös-tengerben.Tervei között szerepel, hogy testtetoválóként is kipróbálja magát. Tavaly elvégzett egy  modelliskolát, ezt nagyon élvezte. A modellkedést, a fotózást érzi magához a legközelebb állónak  a művészetek mellett. A versenyre azért jelentkezett, hogy felfigyeljenek rá és tapasztalatot szerezzen. Méretei: csípőbőség 96, derékbőség 68, a mellbősége pedig 96 centiméter.

Ha ön szerint Sándor Vivien a legszebb, küldje el sms-ben az FV13-es sorszámot a 06/91-33-10-33 számra, vagy hívja azt,  adja meg a nyomógomb ok segítségével a sorszámot. Az sms és a hívás díja is bruttó 99 forint. A Fejér Megyei Hírlapból kivágott és a szerkesztőség címére elküldött szelvényen, illetve honlapunkon is szavazhat, érvényesnek az augusztus 23-án éjfélig beérkezett voksok számítanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!