Szavazzon ön is a legszebbre! Fehérvár Szépe - A Hírlap Királynője

Pávay Nóra Móron született, 1995-ben. A barna szemű, barna hajú szépség a Tóparti gimnáziumban alkalmazott grafikus szakon tanul.

Fejér Megyei Hírlap


Nóra mindene a  röplapda és a tánc, de  érdekli  az amerikai futball, a kosárlabda és a cheerleading is. Szeret versenyezni és bizonyítani,   magabiztos, könnyen alkalmazkadó, társasági lánynak tartja magát, ezek mellett pedig imád mosolyt csalni az emberek arcára. Lételeme a humor. Nagyon boldoggá teszi, ha másokon segíthet, saját bevallása szerint minden kóbor kis állatot és otthontalan embert befogadna.  Álmai között szerepel, hogy egyszer manöken lesz, ilyen módon kamatoztatva magasságát, illetve, hogy   eljut Amerikába és Ausztráliába. A versenyen mindenképp szeretné magát kipróbálni, élményekkel gazdagodni és meg sem állni a koronáig. Nóra 179 centi, 55 kiló, méretei: csípőbőség 85, derékbőség 75, a mellbősége pedig 85 centiméter.
Ha ön szerint Pávay Nóra a legszebb, küldje el sms-ben az FV07-os sorszámot a 0691-33-10-33 számra, vagy hívja azt,  adja meg a nyomógomb ok segítségével a sorszámot. Az sms és a hívás díja is bruttó 99 forint. A Fejér Megyei Hírlapból kivágott és a szerkesztőség címére elküldött szelvényen, illetve az fmh.hu honlapon is szavazhat, érvényesnek az augusztus 23-án éjfélig beérkezett voksok számítanak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!