VAGYOK ötödször, május 12-én

A Székesfehérvári Első Lions Klub idén is megrendezi a vakok és gyengénlátók országos művészeti és kulturális találkozóját.

Tribolt Lajos

A május 12-én  immár ötödik alkalommal megrendezésre kerülő rendezvénynek ezúttal is a Köfém művelődési ház ad otthont. Simon József, a ház igazgatója elmondta, hogy náluk minden terem és még a színpad is akadálymentesített, így ideális a helyszín.
A Székesfehérvári Első Lions Klub elnöke, Kirst László kifejtette, hogy a Lions klubok világszerte jószolgálati tevékenységet végeznek. A fehérvári klub saját döntése, hogy a vakoknak és gyengénlátóknak segítenek. Idén a Vakok és Gyengénlátók Országos Kulturális és Művészeti találkozójával, a VAGYOK 2012-vel egyidőben rendezik meg a vakok és gyengénlátók alkotásainak reprezentatív kiállítását is.   
Ennek megnyitójával kezdődik a program, majd a művészeti találkozóval folytatódik. Délután gálát rendeznek, amelyen fellépnek a találkozó legsikeresebb előadói, s profi művészek zárják majd a sort.
A negyedik programjuk a diabetes konferencia volt, még novemberben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!