A hónap orvosa, ápolója márciusban

Márciusban is kerestük a hónap orvosát, ápolóját. Az olvasók ismét sokan szavaztak: megvannak a hónap legjobbjai, akiket hosszabban is bemutatunk lapunkban.

Hajnal Csilla

Emberséggel az egészségügyért címmel indított sorozatunkban azokat a szakembereket keressük, akiket a páciensek - elismerve  szakmai hozzáértésüket - türelmükért, odafigyelésükért, megértésükért  tartanak különösen kiemelkedőnek, tiszteletre, megbecsülésre érdemesnek. Az olvasók szavazatai alapján a  hónap orvosa márciusban a  fehérvári Szent György kórház főorvosa, Kerkuska László, aki a gyermeksebészetet vezeti, a hónap ápolója pedig a Kápolnásnyéken dolgozó gyermekszakápoló, Kőszeginé Havas Erika lett.

A mostani szavazás során is sokan vették a fáradtságot, hogy honlapunkon, illetve a nyomtatásban megjelent szelvényen eljuttassák hozzánk voksukat. Összesen majdnem ezer szavazat érkezett. A két legjobb a hónap orvosa/ápolója  mögött  az orvosok között  a második helyen Bakró Ildikó, a harmadikon Marton Gizella doktornő végzett. Az ápolók között második Pósa Józsefné, a harmadik  Ihászné Füstös Gyöngyi  lett az olvasók szavazatai alapján.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!