Vidi: Elek kölcsönbe kerül, Alves egyelőre nem szerződik

Székesfehérvár - Két friss hír a Videoton FC kapcsán: Alves végül nem írta a szerződést, amiért hazautazott a spanyol edzőtáborból, Elek Ákos viszont kölcsönbe szerződik egy európai csapathoz.

feol.hu

A támadó Andre Alves szerződést aláírni érkezett Székesfehérvárra Spanyolországból, ám végül nem szerződött másik klubhoz. Alves lejáró szerződésére tekintettel a klub az elmúlt félévben több szerződéshosszabbítási ajánlatot is tett a játékosnak, ő azonban ezeket nem fogadta el – írja a vidi.hu.

A játékjogra érkezett külföldi ajánlatok közül Alves a legutóbbit fogadta el. A dél-koreai féllel a klubnak és a labdarúgónak is sikerült megegyeznie, a szerződés aláírására megszervezett tárgyaláson azonban Alves az előzőleg szóban elfogadott feltételeket tartalmazó ajánlatot mégsem írta alá.

A szintén edzőtáborozó válogatott-játékos, Elek Ákos pedig saját kérésére utazott haza Spanyolországból, hogy jövőjével foglalkozhasson – számol be szintén a vidi.hu.
Elek Ákos többször hangoztatta már, hogy szeretne külföldön játszani. Nemrégiben a klub számára is elfogadható ajánlat érkezett a játékos csapatváltásával kapcsolatban. Egy európai klubról van szó, de a következő félévben csak kölcsönben játszik náluk a középpályás, aki maga is megállapodott a feltételekben az említett csapat vezetőivel. Jelenleg a gárda orvosi vizsgálatain vesz részt, amelyeken ha megfelel, akkor tavasszal biztosan kölcsön játékosként szerepel majd.
Egyes honlapok a török Eskisehirspor együttesét nevezték meg Elek leendő klubjaként.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!