A Sapa a rendőrség segítségével keresi a rendbontót

Székesfehérvár - A Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata a rendőrség segítségével és fotók, videófelvétel bemutatásával keresi azt a szurkolót, aki a pénteki mérkőzésen a pályára benyúlva megütött egy vendégjátékost.

feol.hu

Amint arról beszámoltunk, egy férfi a szurkolók közül a pénteki Sapa Fehérvár AV19 - Red Bull Salzburg mérkőzésen a pályára benyúlva megütött egy vendégjátékost.

A klub hétfőn honlapján felhívást tett közzé, és közölte: minden lehetséges eszközzel igyekszik megtalálni a rendbontó személyt, akinek felelőtlen tette a klubra kivetett súlyos büntetést eredményezhet. A rendbontó megtalálása érdekében a klub a rendőrség segítségét is igénybe veszi, és számít szurkolóira is.
Bemutatják azt a videófelvételt, illetve annak két képkockáját, amelyen jól látható a keresett személy, s kérik, hogy aki segíteni tud az azonosításban, jelezzen feléjük!

A jegkorong.blog.hu értesülése szerint Pierre Page, az osztrákok NHL-t is megjárt edzője jelezte, hogy ez az eset pályafutása során egyedülálló, és eljárást indítanak az EBEL-nél a Fehérvár megbüntetése érdekében. Mindezért akár 10 ezer euróig terjedő pénzbírság és zárt kapus mérkőzés elrendelése is járhat a Volánnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!