Ittas motoros és kerékpáros bukott le

FMH - Egy körözött férfit is igazoltattak éjszaka a rendőrök, akik ittas vezetés miatt két embert büntettek meg az elmúlt napon.

feol.hu

A gárdonyi rendőrök vasárnap délben ellenőriztek egy segéd-motorkerékpárost Velencén, a Honvéd lakótelep parkolójában. A szonda 0,26 mg/l értéket mutatott, a velencei férfi nyilatkozaton elismerte alkoholfogyasztását. A járőrök vezetői engedélyét a helyszínen elvették, majd szabálysértési feljelentést tettek ellene.
Adony és Pusztaszabolcs között éjfél után húsz perccel igazoltattak a rendőrök egy elektromos kerékpárral közlekedő férfit. A 35 éves pusztaszabolcsi ember iratainak ellenőrzése, valamint nyilvántartóban történő leellenőrzése során kiderült, hogy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki ellene tartás elmulasztása miatt. Ezen felül az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, így először mintavételre állították elő a férfit a dunaújvárosi kórházba, ahol az ügyeletes orvos közepesen ittasnak minősítette a klinikai tünetek alapján. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon pedig gyanúsítottként hallgatták ki  a férfit a vele szemben folyamatban lévő bűnügyben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!