Támogatókat keres a futónagykövet

Székesfehérvár - Gyermekrendezvényeit, terveit, sportbeli ténykedését erkölcsi támogatásáról biztosította nemrég a miniszterelnök.

V. Varga József

Húzd fel a nyúlcipőt az egészségedért! - Kovács István (aki 2008-ban az olimpiai fáklyával is futott Kínában) hagyományos Nyuszifutás akcióját május közepéig tervezi: de ahova még hívják, szívesen megy. A határon túlra, Magyarkanizsára viszont nem jutott el a napokban. Zsákokban maradt a gyerekeknek szánt rengeteg ajándék.
Az ok igencsak prózai: az autó ugyan rendelkezésére állt, de a benzinköltséget nem tudta összeszedni. Sajnálattal tapasztalja: olykor elfordulnak tőle az emberek. A buszközlekedési vállalat is megvonta tőle az ingyenes bérletet. Jó időben még csak-csak elbiciklizik a környező településekre, de messzebbre nehezen jut el.
A futónagykövet támogatót, mecénást keres. Szüksége lenne a biztos háttérre. Akik tenni szeretnének a gyerekekért (évente ezreket mozgat meg a mezőfalvi maratonfutó!), és tudnának is tenni értük: gondolják át, és segítsenek - kérte István. Ne várják hiába a gyerekek megyeszerte, és persze a határon túl se: Csíkszeredán, Magyarkanizsán, Zentán...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!