Félbevágott Audit loptak vasanyagnak

Nagyvenyim - Egy Mazda sofőrjét igazoltatták körzeti megbízottak csütörtökön. Kiderült, hogy a kocsin szállított, félbevágott autót Baracsról szerezték, csak éppen a tulajdonos nem járult hozzá, hogy elvigyék az alkatrésznek szánt darabot.

feol.hu

Körzeti megbízottak állítottak meg Nagyvenyimen, csütörtökön délután egy Mazdát, amely egy félbevágott Audi 4-essel a platóján közlekedett. Még javában tartott az intézkedés, amikor a közlekedési helyszínelő értesítette őket, hogy Baracs területén megállította őket egy férfi azzal: elvitték alkatrésznek szánt autója hátsó részét.

A Mazda sofőrje és utasai a körzeti megbízottak kérdésére elmondták, hogy vasanyagot gyűjtöttek, az autó elvitelére Baracs területén egy bajszos férfitől kaptak engedélyt. Mivel nem rögzítették írásba az adásvételt, így aztán azt sem tudják, ki volt az a bajszos ember. Az alkatrésznek szánt jármű tulajdonosa azonban egyértelműen sajátjaként ismerte fel a karosszéria-darabot és állította, hogy ő senkinek nem engedett meg semmi ilyesmit.  A harmincezer forintos lopási kár a körzeti megbízottaknak köszönhetően megtérült. A három férfit gyanúsítottként hallgatták ki a lopás miatt – tudtuk meg R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivőtől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!