A Kadocsa szerepe megmarad

Székesfehérvár - Múlt heti, ráchegyi fórumunkon több kérdést tettek fel a résztvevők a Kadocsa úttal kapcsolatban: például, hogy helyette mikor lesz a területen a várost valóban elkerülő út.

Kocsis Noémi

A Kadocsa a felszólaló szerint nem nevezhető igazán elkerülőnek, hiszen átszeli a várost. A polgármesteri hivatalban a közlekedési iroda adott választ: a Kadocsa út forgalma a nyugati elkerülő út átadását követően már csökkent, a célforgalom kivételével a nehéz tehergépjárművek is kitiltották. A Kadocsa út szerepe ettől függetlenül megmarad, továbbra is a 7-es főút átkelési szakasza lesz, illetve a városrészek és ipari területek közötti forgalmat is ez vezeti le, így jelentős forgalomcsökkenés a nyugati elkerülő út III. és IV. ütemének megépítésével sem várható.
Ami az út a lakosok szerint állandóan változó zöldhullámát illeti, mivel az út nem városi kezelésű, a kérdést a közlekedési iroda továbbküldte a Magyar Közút Zrt.-nek, választ onnan kérünk majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!