Oszlopnak hajtott egy autó, szemtanúkat keresnek

FMH - A rendőrség egy, a 81-es főúton, november elején történt baleset szemtanúit keresi. Egy Daewo az árok melletti táblaoszlopnak hajtott egy szabálytalanul előző autó miatt.

feol.hu

November 5-én 19 óra 05 perckor egy csókakői lakos által vezetett Daewoo Racer típusú személygépkocsi haladt a 81-es számú főúton Székesfehérvár felől Mór irányába. A 23+050 km-szelvényében vele szemben, Mór felől Székesfehérvár irányába haladó, osztrák hatósági jelzésű szürke színű személygépkocsi úgy előzött, hogy áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, és ott folyamatosan haladt. Az ütközés elkerülése végett a Daewoo sofőrje gépkocsiját jobbra kormányozta a füves útpadka és vízelvezető árok irányába, ahol egy közúti jelzőtábla tartóoszlopának ütközött. A két jármű nem ütközött, az ismeretlen gépkocsi vezetője a baleset helyszínéről megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott Székesfehérvár irányába. A Daewoo-t vezető férfi a baleset következtében 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett - tájékoztatott R. Szabó Ágnes, megyei rendőrségi szóvivő, aki kéri azok jelentkezését, akik a balesetnek szemtanúi voltak, illetve a balesettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek.

Jelentkezni személyesen a Móri Rendőrkapitányságon, illetve telefonon a 22/407-063 vagy a 107, illetve a 112 segélykérő számon lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!