Finisben a szépségek

Székesfehérvár - Csütörtökön a Novotel Hotelben mutatták meg a Fehérvár Szépe Fejér Megyei Hírlap Királynője szépségverseny résztvevői, mindannyian felkészültek a megmérettetésre.

Miskei Anita

A végéhez közelít a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője szépségverseny. A tét nagy, hiszen a  tizenöt csinos, ifjú hölgy valamelyike elnyeri a legszebbnek járó címet és azzal együtt a koronát. Hosszú hetek óta készülnek már a versenyre. Néhányan korábban is modellkedtek már, így magabiztosan mozogtak a színpadon, sokuk azonban első alkalommal méretteti meg magát. Nem csoda, hogy nagy az izgalom. A felkészülések közepette egyre erősebb a feszültség, de a lányok a sokszínű programoknak köszönhetően egy igazi csapattá kovácsolódtak össze. Az első lecke éppen a csapatépítő tréning volt, melynek során megtanulhatták, egyéniségük, szépségük, kisugárzásuk mit sem ér a társak nélkül, ha közös munkáról van szó. Ez pedig éppen a verseny kulcsa,  a szépségeket bár külön-külön bírálja a zsűri, mégis közösen elvégzett  munkájuk alapján.

 Hiszen a királynőjelöltek együtt vonulnak fel a színpadon, s mutatják be egységes koreográfiájukat a versenyen. Előbb utcai viseletben, majd bikiniben, később pedig a Papp Csilla divattervező által alkotott ruhákban, amelyek mindegyike épp oly különleges, mint viselőik - tudtuk meg. A  tervező három különböző fazonú, karakterű és színű estélyi ruhadarabot készített. A szépségek maguk választottak fazont és színt is. A tervező pedig csupán segítette ezt a döntést. Ugyanis a fiatal szépségek igazán jó érzékkel választották ki maguknak a  megfelelő ruhadarabokat. Mozgásuk is egyre egységesebb, magabiztosan lépnek fel a közönségük előtt. Míg korábban, a táncpróbák előtt sokan izgultak, most határozott léptekkel, mosolyogva vállalják magukat.
Ebben talán szerepük van a  fodrászoknak, Szabó Dórának és Fruzsinának is, akik jó érzékkel mutatták meg a királynőjelölteknek, milyen trükkökkel tehetik még vonzóbbá magukat. A bikiniket biztosító Varga Tímeának is hálásak lehetnek, hiszen sikerült olyan színű és fazonú darabokat találni, amelyek mindegyikében ragyogóan mutatnak a szépségek - derült ki a Novotelben tartott döntő előtti utolsó bemutató alkalmával. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!