Mínusszal zárt a Diákköztársasági Napok

Dunaújváros - Országos viszonylatban is erős könnyűzenei kínálattal erősített 2010-re a hallgatói fesztivál, ám az égieg a múlt hétvégén is közbeszóltak. Zárszámadás takarítás után.

Szabó Szabolcs

- Remek partnerekre leltünk a DUDIK szervezőiben, így remélhetőleg még az idén sikerül kártalanítani a helyi rajongókat. Jelezném: itt nem pusztán a gázsiról van szó. Egy befolyásolhatatlan időjárási körülmény miatt maradt el a buli. Magyarországon a zenekarok és fesztiválszervezők egymásra vannak utalva. Bízom benne, hogy hamarosan megállapodunk a részletekről, és a koncert - remélhetőleg még idei - pótlásáról.

- Való igaz a Csapda részben elfogadta, hogy rajtunk kívülálló okok miatt maradt el a szombati koncert, így csak a gázsi felét kellett kifizetnünk. A Supernem extrém körülmények között, családi hangulatban, de legalább játszott. Az Alvin és a Mókusok viszont a törölt koncert ellenére is kérte a megállapodott összeget - sorolta a mínuszos listát lapunknak Csapó Norbert, a viharverte fesztivál főszervezője. - Abban az esetben tudunk tovább egyezkedni a zenekarokkal, ha a hatóságok visszamenőleg vis maior-helyzetet állapítanak meg.

További részletek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!