Alufóliába csomagolt drog került elő a sofőr zsebéből

FMH - A rendőrök Dunaújvárosban hat, vélhetően drogfogyasztó-, terjesztő fiatalt állítottak elő, Móron pedig egy sofőrnél találtak kábítószergyanús anyagot.

feol.hu

A dunaújvárosi rendőrök kábítószerrel visszaélés miatt indított büntetőügyben hat fiatal felnőttet állítottak elő területükről. Az öt férfi és egy nő lakásán házkutatást tartottak, amelynek eredményeként a legtöbb helyen kábítószergyanús anyagot találtak, illetve foglaltak le. Az anyagot szakértői vizsgálatra továbbítják. Az előállított személyeket kihallgatták, a gyanú szerint akad közöttük fogyasztó, de terjesztéssel is gyanúsítható személy. Egy férfit és egy nőt őrizetbe vettek.

A móri járőrök csütörtökön éjjel a József Attila utcában állítottak le egy személyautót. A bakonysárkányi sofőr zsebéből alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyag került elő, a paketteket lefoglalták a rendőrök. A férfit előállították a rendőrkapitányság épületébe, ahol elismerte, hogy kábítószert fogyasztott és úgy vett részt a forgalomban. Ezután mintavételre vitték a Móri Kórház ügyeletére, a rendőrség eljárást indít vele szemben – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjétől, R. Szabó Ágnestől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!