Nyugat-Magyarország legszebb lányai! Nem rivalizáltak

FMH - Kettős siker született a hétvégén, Veszprémben megrendezett Nyugat-Magyarország Szépe versenyen: az első helyezett a fehérvári Szegfű Mónika, harmadik pedig a pákozdi Balázs Szabina lett.

Házi Péter

A Veszprém Arénában rendezték meg a hétvégén a Nyugat-Magyarország Szépe szépségversenyt, melyre öt megye tizenhét városából érkeztek a versenyzők. A székesfehérvári és Fejér megyei hölgyek kiugró szépségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy a verseny első helyezette a székesfehérvári Szegfű Mónika lett, második udvarhölgyének pedig a Fehérvár Szépe-Fejér Megyei Hírlap Királynője címet viselő pákozdi Balázs Szabinát választották.
- Korábban már indultam a Fehérvár Szépe versenyen, ahol különdíjas lettem, de azt hiszem, ez az első igazán nagy sikerem - mondta lapunknak az építőmérnöknek tanuló Szegfű Mónika. Mint megtudtuk, Móni számára a modellkarrier nem életcél, sokkal inkább az olyan reális dolgokban bízik, mint az út- és hídépítés, ezért is jár Győrbe. A Veszprémben megrendezett versenyen először utcai viseletben, majd fürdőruhában és a végén estélyi viseletben kellett megjelenniük a hölgyeknek.
- Közhelyesnek hangzik, de a versenyen tényleg nem volt rivalizálás, nagyon jó barátságba kerültünk a III. helyezett Balázs Szabinával, de az első udvarhölgyemmel, a csopaki Kardos Kingával sem volt semmilyen összetűzésünk - emlékezett vissza a döntőre Móni.
Mint Domonkos József, a verseny szervezője honlapunknak elmondta, a hétvégén megrendezték a Mr. Sárm versenyt is, melyet a budapesti Józsa Vendel nyert meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!