Prikkel-ügy: mégsem a vádlottal volt a két tanú

Székesfehérvár - Szerdán folytatódott a Prikkel Tamás és felesége meggyilkolásával vádolt két ember büntetőpere. A tervek szerint jövő héten elhangzanak a perbeszédek.

Kovalcsik Katalin

A tárgyalás azzal kezdődött, hogy a II. rendű vádlott, idős N. József  nem fogadta el a kirendelt védőt. (A legutóbbi tárgyalási napon a vádlott azonnali hatállyal felbontotta megegyezését eddigi védőjével.)  A tanácsvezető bírónő felhívta a vádlott figyelmét, amennyiben a jövő hétre nem lesz meghatalmazott védője, kénytelen lesz beletörődni a kirendelt védő személyébe.
A bíróság két tanút hallgatott meg a perben, akiket  az I. rendű vádlott védői idéztek be még egy múltkori tárgyalási napra, hogy tanúsítsák, a gyilkosság napján együtt voltak az I. rendű vádlottal. Akkor a  vádlott és védője elálltak a tanúk meghallgatásától, de legutóbb az ügyész kérte a bíróságot, tanúskodjon a  két férfi, együtt voltak-e az I. rendű vádlottal a gyilkosság napján?  A bíróság  visszarendelte a tanúkat, akik azt vallották,  hogy 2006. december 29-én  egyáltalán nem találkoztak a fiatal N. Józseffel, egyikükkel sem volt Magyarkeszin.    

Cikkek a Prikkel-ügyről itt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!